hits

MAMMAS KJØTTDEIGGRYTE

Hei. 
Hver fredag her i huset,så har vi Mammas kjøttdeiggryte. Er liksom ikke fredag uten... 
Og i dag var intet unntak. Jeg bruker det jeg har liggende i kjøleskapet pluss kjøttdeig. Koker også makaroni,som jeg blander oppi før jeg serverer.
Kjelen ble helt tom i kveld også ;-) 

JEG BRUKER : 
-5-6 dl vann
- 1 liten boks tomatpure
- 1 dl fløte/Hmelk
- 400 g kjøttdeig
-div.rester, feks karbonade,pølse,kjøttkake , skinke osv...
- 1 liten boks sopp
- 300 g pasta
-salt /pepper

Starter med å koke opp vann, Hmelk og tomatpure. Smak til med salt og pepper .
Brun så kjøttdeigen før du har den oppi gryta, sammen med sausen. Del opp det andre du ønsker å ha i opp i terninger. Putt også dette oppi. Og ha i sopp.
Kok samtidig makaronien etter anvisning på pakka. 
Sil den og rør den inn sammen med resten. Gi gryta nå et lite oppkok,og server med frisk salat til. 
God middag !! 

 

2 kommentarer

Cathrine Ruth

15.09.2018 kl.13:34

Spennende. Dette høres jo også veldig godt ut. Jeg elsker jo å teste ut nye ting så jeg gar prøvd mye forskjellig. Men så kommer man jo alltid over noe nytt.

maryskitchen

15.09.2018 kl.15:32

Cathrine Ruth: Ja det er veldig godt og lettvint. Og så kan man ha i akkurat det man måtte ha for hånda :-) fin måte å bruke rester på.

Skriv en ny kommentar